28.-29.6.2024. / RIJEKA, HRVATSKA / EXPORTDRVO
Kiril Džajkovski (live)
Kiril Džajkovski (live)

Uz uspješnu glazbenu karijeru dugu dva desetljeća, Kiril Džajkovski bez sumnje je jedan od najcjenjenijih i najhvaljenijih elektroničkih umjetnika iz istočnoeuropske regije. Smatra se svjetskom glazbenom legendom i utemeljiteljem globalnog fenomena poznatog kao Balkan Beat.

Kiril Džajkovski jedan je od producenata pionira koji je uveo balkanske etno zvukove u modernu plesnu produkciju, a također je i vrsni skladatelj filmske i kazališne glazbe. Eksplozivni nastupi njegovog benda uživo sada uključuju MC-ja, trombon, trubu i violinu. Novi koncept gura predložak Balkan Beat još dalje, kombinirajući ga s glitch hopom i utjecajima Jamajke. Rezultat je funk potaknuto iskustvo koje će zadovoljiti publiku, predodređeno da osvoji bilo koju pozornicu i ostavi publiku da traži više.

Kiril je nastupao na nekim od najvećih glazbenih festivala u Europi kao što su Pohoda, Woodstock, Exit Festival, Repercussion Festival, Rock for People, Latino Roc, Sziget, Rocktamule, Les Vieilles Charrues, Au Foin De La Rue, Festival Les Z’Eclectiques, Gypsy Jazz festival, a dokaz njegove veličine su sve nagrade koje je osvojio za najbolji live nastup na nekim od najvećih europskih festivala.

Kiril Džajkovski


Dnevne ulaznice:
€10 do 31.5.
€15 od 1. do 27.6.
€20 na dane festivala

Festivalske ulaznice:
€18 do 31.5.
€25 od 1. do 27.6.
€35 na dane festivala

Prodajna mjesta:
blagajna HKD-a, sat vremena prije početka programa
– online na mojekarte.hr *
Dallas Music Shop *
Foto Revija *
– na dane festivala na ulazu u Exportdrvo, sat vremena prije početka programa

* na ulaznice kupljene online, u Dallas Music Shopu ili Foto Reviji plaća se dodatnih €0,95 za obradu transakcije

Skip to content